VOLS QUE EL CICLE GAUDÍ ARRIBI AL TEU MUNICIPI?APUNTA'T A LA NEWSLETTER

Gran acollida del Cicle Gaudí a Mèxic

noti_cicle_mexic_acollida

Amb el projecte a Mèxic es consolida la internacionalització del Cicle Gaudí.

 

El circuit estable de cinema català completa amb èxit el primer semestre de programació a Mèxic. Des del mes de febrer, cinc produccions catalanes s’han projectat en el Cinema Tonalà de la Ciutat de Mèxic amb una gran acollida per part del públic local. En aquests primers sis mesos, el balanç és molt positiu, el Cicle ha tingut un total de 336 assistents i una recaptació de 909,34€. En conjunt, doncs, s’han obtingut unes xifres de públic molt bones, amb una mitjana de 67,2 assistents per sessió.

El Cicle Gaudí a Mèxic és l’únic projecte internacional del Cicle Gaudí que té una periodicitat mensual.
Les pel·lícules programades durant la primera meitat de l’any han estat
Sis dies corrents de Neus Ballús, Chavalas de Carol Rodríguez, La vampira de Barcelona de Lluís Danés, Els dies que vindran de Carlos Marquès-Marcet, i Toscana de Pau Durà. Passat l’estiu, es reprendran les projeccions amb 42 segundos de Dani de la Orden i Àlex Murrull, al setembre, Un año, una noche d’Isaki Lacuesta, a l’octubre; Suro de Mikel Gurrea, al novembre; i La maternal de Pilar Palomero al desembre. 

El projecte és possible gràcies a l’impuls de la delegació del Govern de la Generalitat a Mèxic i l’Institut Ramon Llull.