VOLS QUE EL CICLE GAUDÍ ARRIBI AL TEU MUNICIPI?APUNTA'T A LA NEWSLETTER

Els encantats

FITXA TÈCNICA

Direcció: Elena Trapé

Guió: Elena Trapé, Miguel Ibáñez Monroy

Productora: Coming Soon Films i A Contracorriente Films i Encantats Films AIE

Estrena: 2 de juny de 2023

Durada: 198 min.

Gènere: Drama

Versió: Original en català i castellà

Intèrprets:
Aina Clotet, Ainara Elejalde, Daniel Pérez Prada, Laia Costa, Pep Cruz

Els encantats

SINOPSI

Després de la seva recent separació, la Irene s’enfronta per primera vegada a l’absència de la seva filla de quatre anys, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d’adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del Pirineu català on té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps que ha perdut. Però el poble, que en el passat va ser tan familiar, es presenta tan aclaparador com la seva nova vida i l’acabarà forçant a enfrontar-se a les seves pors.

CRÍTIQUES

Els encantats es una película inteligente que confirma la madurez de Trapé para contar ese momento vital de no saber dónde tirar mientras tienes la sensación de que la suerte ya está echada
Cine con Ñ - Arturo Tena
'Els encantats': el primer gran paper en català al cinema de Laia Costa
ARA - Eulàlia Iglesias
Si Laia Costa asume este papel con una fuerza y una sensibilidad que la confirma como una de las mejores actrices del cine contemporáneo, Elena Trapé demuestra que es capaz de controlar una historia de madurez llena de asperezas.
Cinemanía - NURIA VIDAL
Elena Trapé y Laia Costa forman un tándem perfecto en este magnífico estudio psicológico de un personaje complejo en el que todos, por una u otra razón, nos podemos reconocer. Els encantats será una de las películas del año.
Cinemagavia - Laura Sala
Trapé convierte un pueblo semiabandonado de los Pirineos en el contexto propicio para que el personaje se reencuentre a sí misma.
Fotogramas - Eulàlia Iglesias
DESCARREGAR PDF AMB CRÍTIQUES SOBRE Els encantats

CONTINGUT EXTRA

Parlem amb Elena Trapé, directora i guionista de la pel·licula.