VOLS QUE EL CICLE GAUDÍ ARRIBI AL TEU MUNICIPI?APUNTA'T A LA NEWSLETTER

El Cicle Gaudí a Catalunya Nord comença les projeccions de la pel·lícula La vida sense la Sara Amat amb la presència d’Isona Passola

noti_catalunya_nord_2023

La productora de la pel·lícula i ex-presidenta de l’Acadèmia es desplaça fins a Perpinyà per dialogar amb el públic assistent a la sala.

El Cicle Gaudí ha reprès la seva programació a Catalunya Nord després de l’aturada estiuenca amb la projecció de La vida sense la Sara Amat, dirigida per la Laura Jou, al Cinema Castillet de Perpinyà. El passi va comptar amb la presència d’Isona Passola, productora de la pel·lícula, i va ser tot un èxit.

La vida sense la Sara Amat recorrerà durant els mesos de setembre i octubre les sis sales que formen el circuit del Cicle Gaudí a Catalunya Nord: Oceja (26/9), Prada de Conflent (26/9), Ceret (28/9), Sant Llorenç de Cerdans (9/10) i Cabestany (18/10).

La següent pel·lícula que arribarà a les sales de Catalunya Nord serà Alcarràs de Carla Simón, que es podrà veure entre els mesos de novembre i desembre, i que també comptarà amb la presència d’un membre de l’equip del film.

El Cicle Gaudí a Catalunya Nord ofereix projeccions en versió original en català amb subtítols en francès. El projecte és possible gràcies a l’Oficina Pública de la Llengua Catalana (OPLC) i a la col·laboració de l’Acadèmia amb altres entitats locals: Òmnium Cultural Catalunya Nord, XECCA, Ciné-Rencontres i el Casal del Conflent.